Löytöjä, taas.

En ole hetkeen laskenut haalimiani vöitä, mutta viimeksi laskettaessa niitä oli noin 60. Sen jälkeen olen useamman kerran ostellut lisää kirppiksiltä ja useamman kerran päättänyt, että nyt saa riittää, ompelen olemassaolevat ennen kuin hankin lisää. Vöitä on jo varmasti yli sata.

Kiusaus mennä kirppiksille katsomaan, jos sattuisi löytämään jonkin upean vyön, on kuitenkin kova. Ja kun sinne menee, ei niitä käyttökelpoisia vöitä voi sinne jättää. Ja jos Jägermeister-vyö maksaa 10 senttiä, niin pakkohan se on ostaa.

Tänään mukaan tarttui 12 kangasvyötä, kolme hevosen talutinta ja kaksi laukkua, jotka purin osiin.

2 thoughts on “Löytöjä, taas.

  1. Hei! Onko tuo jägermaistevyö vielä olemassa jossain kokonaisena? Kyseinen asia puuttuu jägesmaister “kokoelmastani” (läjä kaikkee romuja mitä kertynyt). Mikäli on ottaisitko yhteyttä sähköpostiini nimittäin olisin todella kiinnostunut siitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>