Tarrata painuu maan alle.

Tähän asti olen ommellut tarrasiteet ja muut projektit kotonani. Kun on jo Tarrata-ompeluita varten haalinut noin 150 erilaista kangasvyötä ja siihen päälle muihin projekteihin liittyvät kankaat ja tarvikkeet, niin kotiin ei paljoa muuta mahdu. Nyt meni kaikki uusiksi: projekteille löytyi työhuone!

Jaan varaston toisen puuhailijan kanssa. Olen tästä ihan määrättömän innoissani – pääsee viimein väsäämään siihen omistetussa tilassa, täyttämään hyllyt tarvikkeilla ja laittaa vaikka joka eri rengas- ja klipsityypin omaan rasiaansa hyllylle. On vaarana, että asettelen vain vöitä järjestykseen värin ja pituuden perusteella ja unohdan kokonaan ommella.

Seuraavaksi vuorossa: lattian, katon ja seinien maalaus. Sitten työpöytä, hyllyt, sohva. Sitten muutan kellariin enkä tule koskaan pois.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>