Uutta kehitteillä


Verkkosivujen ja työhuoneen valmistuminen ovat vaikuttaneet myös siten, että olen ehtinyt taas ommella ja myös kehitellä uusia välineitä.

Kuvassa on tekeillä yhden tuoteidean kolmas prototyyppi. Aineksina turvavyö autonromusta ja PVC-letku raksan lavalta Kalliosta. Käyttötarkoitus paljastetaan tuotteen myyntiintulon yhteydessä, vaikkakin moni varmasti sen myös tästä kuvasta tajuaa.
(Päivitys: ovikiinnikkeet myynnissä!)

Ensimmäinen prototyyppi hylättiin testausvaiheessa, kun kuormitettuani sitä koko painollani se petti ja lensin selälleni työhuoneen lattialle. Onneksi olin ennakoinut tämän mahdollisuuden ja asetellut sohvatyynyt pinoon häntäluun laskeutumispaikalle. Pelasti.

One thought on “Uutta kehitteillä

  1. tats y…dunno what takes them so long….i think its cuz of malaysians working attitude, sekejap kejap rehat la, minum petang la, makan tengah hari la….ends up their working time could b oni few hoaa8&#s230;unywry, malaysia negara birokrasi…too many procedures to be followed..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>