<3 työhuone

Viime viikkoina on ehtinyt joulun tilausten ompelun lisäksi myös kehitellä työhuonetta toimivammaksi. Valmiit kahleet voi nyt testata saman tien, kun työhuonekämppiksen kanssa asennettiin kattoon lyöntiankkuri ja ruuvattiin siihen koukku.

Kuvassa testattavana on juuri valmistunut kahlepari T#21, materiaaleina käytetyt joogavyö ja hevosen talutin. Koko paino on kahleiden varassa, ne tuntuvat tukevilta ja tarrat pitävät. Kyllä nämä kehtaa antaa eteenpäin.

 

Parhaat ideat ovat yksinkertaisia ja varastettu ammattilaisilta. Yhtenä iltana vaklasin hiukan Aleksanterin teatterin tyhjää ompelimoa ikkunan takaa. Vaikka oma työhuone ja ompelukone ovat mahtavat, teatterin valtavat työpöydät ja teollisuuskoneet herättivät silti kateutta. Yhden idean pöllin ja kiinnitin neulatyynyn kuminauhalla oman ompelukoneeni kylkeen.

Vähänkö toimii. Ei pyöri ympäriinsä, ei vie tilaa pöydältä, on aina juuri siinä missä sitä tarvitaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>