Pakkaukset hyötykäyttöön!

Lauantain juoksulenkillä löytyi ihan uudenlaista matskua! Kovapintaista pakkaushihnaa, jota kuitenkin pystyy ompelemaan. Bonuksena hihnassa on palasia punaisella tussilla tehdyistä pakkausmerkinnöistä.

Mallailin vähän, hihna näyttää hyvältä yhdistettynä mustaan turvavyöhön. Tästä tehdään vielä kahleet, kunhan tilauslistalla olevat on ommeltu.

Töihin pyöräillessä löytyi myös kelpo pätkä taakkahihnaa! Kai tämä on jonkun ohi jyristelleen rekan kyydistä pudonnut. Nyt siitä tulee bondage-tarvikkeita.

Halusin kokeilla hihnan värjäämistä, mutta internet ei osannut kertoa, onko materiaali nylonia vai polypropeenia. Muista projekteista oli jäänyt eBaysta ostettua Rit-värjäysainetta ja puolen tunnin huljuttelu väriliuoksessa paljasti, että värjäytymätöntä polypropeeniahan tuo oli. Höh. Tehdään sitten oransseja juttuja.

Ei ihan hukkaan mennyt kuitenkaan: kokeilussa selvisi, että sekaan heitetty PVC-letku värjääntyi täydellisesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>