Lauantain löytöjä

Aamupäivällä juoksin yön aikana sataneen pehmeän lumen läpi Valtterin kirppikselle. Viime kerralla mukaan lähti seitsemän vyötä ja yksi laukku purettavaksi, mutta tällä kerralla osui kohdalle todellinen löytö: konkurssiin menneen ompelutarvikeliikkeen jäämistö! Ostin yli 50 euron ompelukoneneulat ja puolat runsaalla 10 eurolla.

Lisäksi löytyi erikoisleveä maastokuvioinen vyö ja mustavalkoinen huumoritekstivyö. Elän uskossa, että tekstivyön päälle ommeltava keskihihna peittää ankean sanoman (“Don’t play stupid with me… I’m better at it!”) ja jättää kivoja abstrakteja muotoja.

Kun tähän lisätään viiden japanilaisen ruokalajin ateria Ravintolapäivässä ja tyhjä ilta, voi lauantaita pitää varsin onnistuneena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>