Bizarre Club Fetish Ball

Oh, bileet! Bizarre Club järjesti Jyväskylässä Fetish Ball-juhlat ja tämä oli ensimmäinen tapahtuma, jossa Tarrata oli edustamassa. Tähän asti myynti on tapahtunut netissä ja sana on levinnyt sosiaalisessa mediassa ja suusta suuhun.

Kuvia juhlista tulee myöhemmin, sillä valokuvaus oli juhlissa kielletty muilta kuin viralliselta valokuvaajalta ja ihan hyvä niin. Osa juhlien turvallisuudentunteesta muodostui siitä, että kukaan ei tullut tahtomattaan kuvatuksi kännykkäkameroilla. Kuvagalleria on nähtävillä Bizarren sivuilla.

Menomatka Helsingistä Jyväskylään löytyi kyydit.net -saitilta. 15 euroa on jo ihan hyvä diili. (Mutta hitto soikoon, miten noita kyytejä etsiessä saittien nimistä kyydit.net ja kimppa.net tulee mieleen kaikkea muuta kuin jaettu automatka.)

Juhlapaikan, Kivistön työväentalon sali oli hyvin tyypillinen työväentalon juhlasali. Tällaisissa on käynyt häissä ja merkkipäivillä, mutta tähän tuttuus päättyi: lattia oli peitetty mustalla muovilla ja ikkunoissa oli peittävät verhot. Tilassa oli vieri vieressä Bizarre Clubin laitteita: häkkejä, kärrynpyöriä, jalkapuita, pukkeja. Lavalla oli panokone ja ovi johti darkroomiin.

Pystytin esittelypöytäni juhlatilan aulaan. Roskalavalta dyykattu musta, samettinen teatteriverho oli pienen siistimisen ja helmojen ompelun jälkeen täydellinen pöytäliina. Sama kangas pääsi myös viimeisimpien tuotekuvien taustalle. Hinta nolla euroa, hyvä sijoitus.

Kahleiden, kahvojen ja tarvikkeiden lisäksi pöydässä Tarratan promokuvia isoina valokuvaprintteinä. Toimivat mainiosti katseenvangitsijana ja käyttötarkoitusten selittämisessä.

Tunnelma Fetish Ball-juhlissa oli upea. Harvoin kohtaa sellaista avoimuutta ja suvaitsevaisuutta toisia kohtaan. En tiedä mikä olisi sellainen asu tai mitä olisi pitänyt tehdä, että olisi herättänyt pahennusta. Tai tiedänpä: olisi pitänyt rikkoa sääntöjä. Juhlissa oli selkeät ja tiukat ohjeet mm. siitä, että vaikka siellä piiskataan ihmisiä violeteiksi, keneenkään ei kosketa ilman lupaa. Sääntöjä kunnioitettiin ja se teki tilanteesta turvallisen kaikille.

Ihmiset olivat parasta näissä juhlissa. Toiset olivat päästä varpaisiin kumin peitossa, toisten ainoana asusteena oli ketjua, mutta poikkeuksetta asuihin oli panostettu. Juttelin vaikka minkälaisten tyyppien kanssa. Sain neuvoja niittien käyttämisessä turvavyön kanssa, minulle esiteltiin kettingistä ja polkupyörän haarukkaputkesta tehtyä piiskaa. Tämä alakulttuuri väsää! Miten siistiä!

Yleisin kysymys minulle on ollut, että kuinka kävi kauppa. Eihän se paljoa käynyt. Sen sijaan esittelin projektia, jaoin flyereitä, juttelin ihmisten kanssa, sain ideoita ja silmäyksen syvemmälle yhteen alakulttuurin. Hyvä oli vastaanotto, idea ja valokuvat keräsivät kehuja. Nyt inspaa! Tämä retki oli selvästi onnistunut.

Ja hei, ei sitä joka päivä näe, kun soma tyyppi pyyhkii lattialta omaa vertaan. Kannatti mennä.

One thought on “Bizarre Club Fetish Ball

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>