Valmistautumista juhlaan!

Tarrata kutsuttiin Bizarre Clubin järjestämiin Fetish Ball -bileisiin Jyväskylään 14.4.2012! Tämä on ensimmäinen kerta, kun Tarratalla on esittelypöytä jossakin ja saapa nähdä, miten menee. Tosi hyvät fiilikset on tullut tapahtumasta ennakkoon! Myyntejä suurempana toiveena on päästä näyttämään projektia ja tuotteita alan ihmisille.

Muiden töiden vuoksi viime viikkoina ei ole ehtinyt juurikaan ompelemaan. Siispä viimeksi kuluneen viikon aikana on pitänyt ottaa vähän takaisin ja olen ommellut joka päivä jotakin. Tässä on koko kasa: kymmenet kahleet, noin kymmenen kahvaa, pari ovikiinnikettä. Muutama ovikiinnike ja kahvahihna olisi vielä tarkoitus pinnistää ennen huomista ja matkaa Jyväskylään bileisiin.

Jos jotkin kuvassa näkyvistä kahleseteistä kiinnostaa, niin kannattaa joko tulla Jyväskylään tai toivoa, että kukaan ei osta niitä siellä. Bileissä myymättä jääneet setit tulevat myynnissä olevien kahleiden joukkoon. Oma suosikkini on punainen polka dot -kahlesetti. Näiden kahleiden kohdalla harmitti todella, että yhdestä vyöstä saa vain yhdet kahleet!

No niin. Sitten alas kellariin ompelemaan vielä muutamat tuotteet. Vähän jännittää.