Strap-on -valjaat valmistumaisillaan

Strap-on -valjaiden suunnittelu on osoittautunut kivoimmaksi projektiksi vähään aikaan!

(Tiedoksi niille, joille aihe on uusi: strap-on -valjaat puetaan lantiolle ja niissä on edessä rengas, johon voi kiinnittää dildon. Näissä valjaissa sauvaksi sopii mikä tahansa juuresta levenevä dildo. Lisää tietoa valjaista Wikipediassa.)

Valjaiden parissa olen päässyt työskentelemään suurien tarrapintojen, uudenlaisten solkien ja neppareiden kanssa. Kuvassa on tekeillä prototyyppi 1.0 kadulta löytyneestä kuormansidontaliinasta, taakkahihnoista ja metallisesta O-renkaasta.

Kas, sträppärivaljaat jalkakäytävällä!

Eilisilta vierähti valjaiden prototyyppiä 2.1 valmistaessa. Moni asia koheni edellisestä versiosta ja nyt valjaiden ominaisuuksiin kuuluu:

  • Kolmen remmin kiinnitys; vyö ja jalkaremmit
  • Neppareiden avulla vaihdettava O-rengas eri kokoisille sauvoille
  • Helposti säädettävät jalkaremmit. Kolmas kokeiltu solkivaihtoehto on juuri sopiva!

Useimmat projektissa kohtaamani ongelmat alkavat olla voitettu ja kohta näitä tohtii luovuttaa eteenpäin. Valitettavasti lantiovyönä käyttämääni taakkahihnaa on vaikea löytää ja sitä kuluu aika paljon yksiin valjaisiin. Ellen sorru ostamaan materiaaleja kaupasta, näitä valmistuu harvakseltaan.

Muutamia säätöjä vielä ja pian valjaita on saatavilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>