Vyö auton turvavyöstä

Kiusallista myöntää, mutta välillä tulee tehtyä myös ihan kilttejä projekteja.

Kaveri pohti, voisiko turvavyöstä tehdä vyön housuihin ja kuinka ollakaan, minulle oli jäänyt kahleprojekteista pari oikean kokoista solkea. Solki ei sellaisenaan toiminut ohuelle ja liukkaalle turvavyölle, joten vähän piti miettiä ja väsätä. Lopulta vyöstä tuli oikein kiva.

Pitääkin ehkä alkaa haalia ekstraleveitä vyönsolkia talteen.

2 thoughts on “Vyö auton turvavyöstä

    • geçen yıl ben bu otelde kaldım ailemle.inanın berbat,odalar o kadar bakımsız ve pis ki anlatamam.6.sınıf ucuz bir pansiyon havasında,eÅŸim için havuz imkanı olduÄŸu için bir de çocukların oynayacağı geniÅŸ bir yeÅŸillik alan olduÄŸu için katlandık,bu anlayışla hizmet veren kurumların tam anlamıyla vurguncu olduÄŸunu dÃurrünüyoŸ¼m.fıÅsatçılar, soyguncular..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>