Strap-on -valjaat viimein tilattavissa!

Tarratan strap-on -valjaat ovat käyneet läpi tuotekehittelyä, virittelyä, valokuvaukset ja sivuston järjestelyn uuden tuotetyypin saamiseksi joukkoon mukaan. Viimein kaikki on valmista ja dildovaljaat ovat ylpeästi sivuilla!

Valjaissa on mukana tutut elementit: ne on tehty kierrätysmateriaaleista ja kiinnittyvät tukevasti tarralla. Kuvan valjaissa on käytettyä auton turvavyötä, pakkaushihnaa ja soljet on irrotettu repuista ja laukuista. Rengas on vanhasta asustevyöstä. Uutta on vain tarranauha ja renkaan kiinnittävät nepparit.

Täällä ne siis ovat, kauan tuloillaan olleet Tarratan sträppärivaljaat! Vähintään kannattaa katsoa valokuvat mahdollisista käyttötilanteista, niistä tuli hienoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>