Tällä kertaa tällainen kaulapanta

Dyykkaaminen ja tongiskelu muuttaa tapaa, jolla ympäristöään tarkastelee. Katse hakee jatkuvasti hylättyjä tai pudonneita tavaroita, jotka voi laittaa tavalla tai toisella hyötykäyttöön. Useimmiten hylätyt tavarat ovat liian rikki tai muuten vain sellaisia, ettei niistä ole enää iloa. Nyt nurmikolla, puoliksi portaiden alla näkyi jotakin, jonka saman tien tunnistin joksikin kiinnostavaksi. Kaulapanta!

Eläinten pannat ja tarvikkeet ovat yleensä minulle käyttökelpoisia, sillä niissä on tukevia materiaaleja sekä runsaasti solkia ja renkaita. Tällä kertaa pannassa oli myös nimi ja puhelinnumero. Lähetin numeroon tekstiviestin ja saman tien puhelin soi: “Sä olet löytänyt meidän edesmenneen Ruffe-kissan pannan”.

Panta vaikutti olevan hyvin tärkeä soittajalle. Ruffen panta lähti eilen kirjeessä takaisin kotiinsa. Kaikkea hyvää sinne, ja Ruffelle myös.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>