Postitusarkit

Olen postittanut Tarratan tuotteita tilaajille kirjekuorissa, joihin olen parhaani mukaan koettanut asetella tuotteet nätisti. Sullomiseksi se on kuitenkin mennyt ja tuntuu ankealta nähdä vaivaa ompelusten eteen ja sitten postittaa ne tungettuna myttynä.

Viimeistään suurempien tilausten kohdalla tuli tarve saada kamat pysymään jotenkin ojennuksessa kirjekuoren sisällä. Se sai minut kehittelemään lähetysarkin. Sen idea on, että pahviin lyödään tuotteiden väliin reiät ja tuotteet kiinnitetään kumilenkeillä pahviin.

Tässä on lyöty reikämeistillä reiät pahviin ja leikattu mattopuukolla niiden välit auki.

Polkupyörän sisäkumista leikatut renkaat (ovat muuten parhaita kumirenkaita mitä on) saa asetettua tehtyihin aukkoihin…

ja valmiit tuotteet saa sujautettua lenkkien sisään. Vielä etikettitarra kulmaan ja kahleet ovat valmiit kirjekuoriin!

Kartonki leikattu jäykän kirjekuoren kyljestä, kuminauhat vanhaa sisäkumia. Kuoret mahtuvat vaivatta postilaatikkoon ja muutenkin on tuhannesti mukavampi postittaa tuotteita, kun ne näyttävät kivoilta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>