Jäähallin kirpputori

13-01-27_jaahallin-kirppis_04

En tiedä miten minulta on kunnollisen kirpputorin kaipuussani jäänyt huomaamatta, että Helsingin jäähallin kirppis on toiminnassa. Viimeksi olen käynyt siellä joskus vuosituhannen vaihteessa, jolloin kirppiskiertueeseen kuului VR:n makasiinien kirpputori, Forumin parkkihallin tori ja jäähallin kirppis.

Viime viikonloppuna kokeiltiin jäähallin kirpputori. Se on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9-13. Myyjät tosin siivosivat tavaroitaan pois jo tuntia ennen sulkemisaikaa, joten siellä kannattaa olla hyvissä ajoin.

13-01-27_jaahallin-kirppis_02

Oikein hyvä kirppishän se oli. Suuri ja tilava. Myyntipöydissä oli lähes pelkästään ihmisten vanhoja tavaroita ja uutta tavaraa myyviä ammattimyyjiä oli tuskin ollenkaan. Tämä on siis mielestäni hyvä asia.

Mukaan lähti lankoja ja ompelukoneen puolia, Vansin huppari (2 €), luistimet (7 €), iso nippu kangasvöitä ja punainen Nalle Puh -reppu (0,1 €), jossa kaikki kulki kotiin.

13-01-27_jaahallin-kirppis_05

Sen jälkeen, kun Valtterin kirpputori sulki ovensa joulukuussa 2012, jäähallin kirpputori vaikuttaa olevan parasta, mitä Helsingin kirppisskenellä on tarjota.

13-01-27_jaahallin-kirppis_01  13-01-27_jaahallin-kirppis_03

One thought on “Jäähallin kirpputori

  1. I see your page needs some unique & fresh articles.
    Writing manually is time consuming, but there is solution for this.
    Just search for: Masquro’s strategies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>