Ystävänpäivän perinnekahleet

Viime vuoden ystävänpäivänä teki mieli tehdä jotakin söpöä ja syntyi Prinsessaponikahleet.

Tarrata #28. Prinsessaponikahleet.

Näitä oli hurjan hauska tehdä. Muuten tavallisten mallisten valko-vaaleanpunaisten kahleiden päälle tuli kerros hörsöisen pinkkiä leluvyötä ja lopputulos oli hyvin vaaleanpunainen ja kimaltava.

Tämän vuoden ystävänpäivänä sain timehop-palvelusta päivittäisen “mitä tein vuosi sitten” -meilin. Prinsessaponikahleiden ilmestyttyä puhelimeni näytölle tajusin heti, että myös ystävänpäivä 2013 ansaitsee jotkin aivan todella överit ompelukset.

tarrata-cuffs-93_making-of_03

Otin esiin lilat ja vaaleanpunaiset tarvikkeet. Vöitä, reppujen hihnoja ja avainnauhoja on kertynyt kirppiksiltä, kierrätyskeskuksista, roskiksista. Aloin yhdistellä materiaaleja ja päädyin paljetein koristeltuun vaaleanpuna-violettiin sateenkaarivyöhön ja tumman pinkkiin keskihihnaan.

tarrata-cuffs-93_making-of_01

Nyt ei ollut sellaiset fiilikset, että huvittaisi tyytyä mihinkään. Paljetit ja sateenkaari ovat tosi jees, mutta näihin tarvitaan kaikkea lisää.

Kaivoin esiin Kierrätyskeskuksesta joskus ostamani kangaskukkien osaset ja tein vaihtokaupat työhuonetoverini kanssa. Sain metallirenkaita vastaan helmiä ja nappeja. Nyt alkoi vaikuttaa lupaavalta!

tarrata-cuffs-93_making-of_02

Vaikka olen kaikkea koristetta kerännyt ajan mittaan, niin näin koristeellisia kahleita en ole vielä tehnyt. Olin vähän innoissani.

Tarrata cuffs 93: sequin flowers

Ja tällaiset niistä tuli: Järjestyksessä 93. Tarratan kahleet, toiset ystävänpäiväteemakahleet ja ensimmäiset, joissa on paljetteja tai kangaskukkia.

Olen varmaankin ommellut taas liian paljon mustia settejä, kun tällainen tuntuu niin virkistävältä.

Tarrata cuffs 93: sequin flowers

Kahleet saivat nimekseen Korallipirtelö ja ovat myynnissä uniikkikahleiden osastossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>