Blogibongaus ja uusi käsite

Ota Olivia

Kas, aina hauskaa löytää mainintoja Tarratasta muista blogeista!

Nyt sellainen löytyi Ota Olivia-blogista, joka on “päiväkirja kotiäidin alistumisesta, seksistä ja matkasta BDSM:n maailmaa kurkkimaan.” Tarrata mainitaan hauskana pikkupuotina, joka myy kierrätysmateriaaleista tehtyjä BDSM-tarvikkeita.

Muuten blogi tarjoaa kiinnostavia, intiimin arkisia kurkistuksia yhden ihmisen kokemuksiin ja ajatuksiin teemasta. Opin myös uuden termin: DD, Domestic Discipline. Yhtäällä se on määritelty näin:

Domestic Discipline is the idea of using household chores as punishments. Very often this is compounded with other aspects of bdsm. (lähde)

Aina oppii uutta!

Aika yllättävästi useimmissa löytämissäni lähteissä oli vahvat hetero-olettamukset ja pidettiin selvyytenä, että mies on suhteen dominoiva osapuoli. Näissä mies on perheen pää ja pitää vaimonsa kurissa. Myös 50-lukulainen avioliittomalli ja raamattu mainittiin.

No, tämä on vain pikaisella surffauksella, pääasiassa amerikkalaisista lähteistä saatu pintaraapaisu aiheeseen. Eikä kukaan ole kahlittu määrittelemään ihmissuhteitaan sen mukaan, mitä niissä on internetissä kirjoitettu. Ja ihan tosi hyvä niin.