Liikaa vyönsolkia!

Liikaa vyönsolkia!

Kun tekee kierrätyskäsitöitä käytetyistä vöistä, voi joutua tällaisen ongelman eteen: tarpeettomia vyönsolkia on kertynyt kasoittain. Nopeasti laskettuna niitä oli nyt noin 115 kappaletta. Askartelukaupoissa nämä maksavat useita euroja kappaleelta, joten tuumin, että varmasti ne jonnekin saisi jatkokäyttöön.

Vyö auton turvavyöstä

Muutamia leveimpiä yhdistin käytettyyn turvavyöhön ja tein housunvöitä, mutta loput olivat yhä tarpeettomina. Facebookin Materiaalitori kierrättäjille -ryhmään laitettu ilmoitus kuitenkin toimi ja soljille löytyi vastaanottajia. Useimmat halusivat muutamia kappaleita, mutta onneksi löytyi myös yksi halukas, joka otti kaikki tarjolla olevat soljet käsityökursseille.

tarrata-paketit

Paketit maailmalle! Pääsin kerralla koko kasasta eroon ja nyt voin alkaa kerryttämään uutta.

On muuten oma vaivansa, kun lajittelee tavarat vastaanottajien toiveiden mukaan, paketoi ne, kyselee osoitteet, punnitsee paketit, laskee postikulut, liimaa merkit, kiikuttaa postilaatikkoon tai SmartPost-automaattiin, ilmoittaa postikulut vastaanottajille… No, tarpeettomasta tavarasta eroon pääseminen on kyllä ihan riittävä palkinto. Se on aina yhtä mukavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>