Jotakin vanhaa, jotakin uutta

Tarratan kahleiden kierrätysmateriaalit

Kaikki Tarratan kahleet, strap-on -valjaat ja kaulapannat ovat tehty osittain kierrätysmateriaalista. Uuden materiaalin ja kierrätysmateriaalin määrä vaihtelee ja jotkin välineet, kuten sänkykiinnikehihnat ja kahvahihnat, ovat kokonaan uutta materiaalia.

Kuvassa on yksi esimerkki valmiista tilauksesta. Uutta materiaalia ovat kahleiden metalliosien lisäksi ompelulangat, kangasmerkki ja tarranauhat. Kierrätettyä taas ovat musta pohjavyö ja lila keskihihna, jotka on käytetystä turvavyöstä ja rinkan remmeistä.

Kierrätysmateriaalin käyttö ulottuu myös pakkauksiin. Kuvan kahleiden postituspakkaus on tehty vanhan mapin kannesta leikatusta levystä, johon kahleet on kiinnitetty vanhoista polkupyörän sisäkumeista leikatuilla kuminauhoilla. Uutta onkin vain tarra ja kirjekuori, johon välineet sujautetaan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>