Kilpailun aika! 

14-05-03_apuvaline-kilpailu_w900

Mihin käytetään tätä apuvälinettä Tarratan kahlepajalla? Apuväline koostuu rullasta, johon on kiinnitetty hihna. Hihnan pituus on 3 m 30 cm ja siihen on merkitty numerot 25-46.

Ensimmäisenä oikein vastannut saa palkinnoksi valintansa mukaan joko sänkykiinnikkeen + kaksi jousihakaa tai kaksi kahvahihnaa (palkinnon arvo 16-17 €). Kaikki muut saavat palkinnoksi vastauksen tähän polttavaan mysteeriin, joka epäilemättä tulee valvottamaan teitä öisin.

Lisätiedot palkinnoista (NSFW):

Sänkykiinnike
Kahvahihna

Kilpailun säännöt (SFW):

Vastaa kilpailuun kirjoittamalla arvauksesi Facebookissa julkaistun kuvan kommentteihin. Kultakin vastaajalta hyväksytään yksi vastaus. Jos sama henkilö lähettää useita vastauksia, näistä huomioidaan vain ensimmäinen. Tarratan ylläpidon niin päättäessä tilanne voidaan nollata ja jo vastanneet voivat lähettää uuden arvauksen. Näin tapahtuessa siitä kerrotaan kommenttiketjussa.

Oikean vastauksen tulee vastata ylläpitoa tyydyttävällä tarkkuudella kysymykseen, mihin kuvan apuvälinettä käytetään. Vastaajien järjestys ratkaistaan Facebookiin tallentuneen kommentin lähettämisajankohdan mukaan. Kilpailu kestää ensimmäiseen oikeaan vastaukseen asti tai enintään kolme vuorokautta (3.5.2014 klo 14:10 – 6.5.2014 klo 14:10). Kilpailu voi saada jatkoaikaa, jos oikeita vastauksia ei ole tullut ja ylläpito näin päättää. Kilpailun voittajan nimi julkistetaan kuvan kommenttiketjussa ja häneen otetaan yksityisviestein yhteyttä palkintotoiveesta.

Onnea kilpailuun ja hyviä arvauksia!