Tarrata, myös kitaristien palveluksessa

Kerta toisensa jälkeen on mahtavaa kuulla, että Tarratan välineille on käyttöä. Oli se sitten sitä, mihin ne on tarkoitettu, tai sellaista, jota en ollut tullut itse ajatelleeksikaan.

Eräs tilaaja lähetti palautetta, että kahleet ovat olleet hyödyllinen apu myös muusikolle: niillä kitaran saa ripustettua mikrofoniständiin, kaiuttimen jalustaan tai milloin mihinkin. Erillistä kitaratelinettä ei tarvitse roudata ja kaatumisvaara on pienempi. Aivan mahtavaa!

Ei ole ensimmäinen kerta kun kuulen Tarratan välineille keksityn käyttöä myös ihmisten kahlitsemisen ulkopuolella. Kahvahihnat ovat päätyneet koiran taluttimiksi ja sänkykiinnikehihnoja on käytetty tavaran kuljetukseen.

Jos itse olet keksinyt jotakin aivan uutta käyttöä kahleillesi, kerro ihmeessä kommentteihin! Toisin kuin Facebookissa, täällä blogissa sen voi tehdä anonyymisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>