Wartenbergin pyörä

piikkipyora_1 Wartenbergin pyörä on alunperin lääketieteellinen väline, joka on tarkoitettu hermoärsykkeiden testaamiseen. Lääketieteellissä tarkoituksissa pyörää käytetään enää harvoin, mutta BDSM-leikeissä se on yhä arvossaan. Pyörään kiinnitetyt 20 terävää piikkiä tuottavat iholla aistimuksia, joita on kuvailtu hyvin erikoislaatuisiksi: pisteleviksi, kihelmöiviksi tai, ainakin jos voimaa lisätään, kivuliaiksi.

Piikkipyörässä on kuitenkin ongelma: missä sellaista säilyttää tai kuljettaa ilman, että piikit pistävät, takertuvat tai tylsyvät? piikkipyora_4

Tämän ongelman sain ratkaista saatuani pienen tilaustyön tehtäväksi. Pidän yksinkertaisista ratkaisuista, joten Wartenbergin pyörän koteloon käytin yhtenäisen palan käytettyä turvavyötä, josta tuli säilytystasku parilla saumalla ja painonapilla.

piikkipyora_3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>