Kokemuksia

Tälle sivulle on koottu Tarratan välineitä tilanneiden kommentteja ja kokemuksia.

Oletko käyttänyt Tarratan välineitä? Haluatko olla avuksi? Kerro kokemuksistasi, kuvien kanssa tai ilman!

12-08-19_tarrata-promo-3_018_valmis_w900

Kahvahihnasta saa hyvän kädensijan kahleille.

“Punatähti-rannekahleet ovat esteettisesti kauniit ja käyttömukavuudeltaan parhaat kahleet ikinä – nopeat kiinnittää pyristelevällekin kohteelle, pysyvät asianmukaisesti paikallaan, eivätkä hierrä tai vaadi pitkäaikaista kiinnitysaskartelua. Kierrätysmateriaaleista ja eläinperäisten valmistusainesten välttämisestä tulee iso plussa! Kuten joku aiemmassa palautteessaan totesikin, kahleet toimivat myös koristeina.

Vielä enemmän hehkutan kuitenkin ovi- ja sänkykiinnikkeitä; pieniin tiloihin on työläs askarrella kiinnityssysteemejä kahleille tai muille kinkyreleille, joten erityisesti ovikiinnikkeet ovat olleet minulla ja heilallani kovassa käytössä. Nokkela ja nerokas keksintö meille, joista on hauskaa välillä leikkiä sitomis- ja piiskaleikkejä pystyasennossa. Sänkykiinnikkeet ovat yksinkertaisuudessaan toimivat ja näppärät.”

Tarrata ovikiinnikkeet ja kahleet

Ovikiinnikkeitä voi käyttää yksittäin tai pareina.

“Aivan loistava palvelu ja tuotteet. Tilasin sateenkaaren väriset kahleet ja kahleremmin. Tuoteet loistavia ja laadukkaita. Erityis kiitos loistavasta palvelusta. Olin tilaukseni kanssa myöhässä, mutta sain tuotteen todella nopeasti kun nätisti pyysin. Iso kiitos”

tarrata-cuffs_intro_08_w900

Kahvahihnat sopivat monenlaiseen kiinnitykseen.

“En ole koskaan innostunut seksivälinekauppojen perustarjonnasta. Pinkit karvakäsiraudat ja punamustat lateksivermeet eivät ole olleet minun juttuni. Tarratan kahleissa on aivan toisenlainen fiilis. Pehmeä vyö ottaa ihosta tiukan mutta lempeän otteen eikä pyristely auta mitään. Jos ajatus tarranauhasta ei kuulosta luotettavalta, käyttökokemus vakuuttaa välittömästi. Näistä ei rimpuilla, kiskota eikä vääntelehditä itseään vapaaksi niin millään. Suosittelen lämpimästi! Olen viettänyt ainutlaatuisen unohtumattomia hetkiä niissä kiinni ja niillä kiinnittäen, enkä malta odottaa seuraavaa kertaa!”

tarrata-cuffs_intro_06_logo_w900

Kahvahihna ja kangasvyökahleet.

“Minusta on sairaan upeaa, että joku rohkenee myydä tekeleitään päivänvalossa, eikä tarvinnut tuntea itseään pervoksi itsensäpaljastelijaksi, joka pujahtaa kivijalkapornopuotiin. Nettisivut ja kuvat olivat kauniita ja tilaaminen helppoa. Ennen kuin huomasinkaan, olin tilannut kahleet ja sänkykiinnikeen puolisoni nimipäivälahjaksi. Eikä ole kaduttanut!”

tarrata_restraint-straps_intro_01_v2

Sänkykiinnikehihnalla saa kiinnityskohtia patjan pintaan.

“Käytän tarrata-kahleita myös asusteena kotini ulkopuolella. Kahleet toimivat hienosti rannekkeina ja sopivat yleensä hyvin normaaliin vaatetukseeni. Pidän asusteista, jotka näyttävät enemmän itseltäni ja ovat ekologisesti tuotettuja. Kutkuttaa ajatella kahleiden alkuperäistä käyttötarkoitusta, jos joku vaikka tulisikin kysymään niistä. Ajattelen myös, jos tämä johtaisikin jonkun uuden henkilön kiinnostukseen aiheeseen, ja vaikka haluun lähteä mukaan testailemaan sitä alkuperäistä käyttötarkoitusta…. ;)”

12-08-19_tarrata-promo-3_074_valmis_w900

Kahvahihna sopii hyvin myös kaulapannan kanssa käytettäväksi.

“Turvavyö kahlemateriaalina on ihan perfecto! Se on jämäkkä ja pehmeä ihoa vasten. Epäilin ite aluksi, tuleeko vyön reunasta kenties nirhaumaa, mutta vielä ei ainakaan ole saanu (isompia ;) ) jälkiä aikaan. Turvavyön saa hyvin ihonmyötäisesti kiinni ranteeseen ja se mukailee käden linjoja paremmin kuin aiemmin tilaamassani kangasvyökahleessa. Tykkään hurjasti! Parasta! Lisää tätä!”